Provinciebaan 138 - 3118 Werchter - T: 016 60 25 50 - F: 016 60 52 88 - info@elektrobries.be

Account maken
 : 0 producten

Electro Bries

Reeds meer dan 45 jaar de referentie....

Laatste nieuws van Elektro Bries NV
meer


Nieuwsbericht maart 2016

Vorig jaar stelde Apple zijn professionele iPad Pro met 12,9 inch scherm voor, nu gaat het een stapje kleiner met een iPad Pro in een 9,7 inch uitvoering.

lees meer
Nieuwsbericht maart 2016

Sony slaat met de Xperia X-lijn een nieuwe weg in in smartphoneland. Met de X, X Performance en XA heeft het meteen ook drie toestellen klaar.

lees meer
Nieuwsbericht februari 2016

Samsung heeft zoals verwacht op het Mobile World Congress zijn opvolger voor de Galaxy S-reeks voorgesteld. De S7 en S7 Edge bouwen verder op het design van de S6 (Edge), maar verbeteren de puntjes van kritiek die die kreeg.

lees meer
Nieuwsbericht April 2016

Greenpan was de eerste die pannen een keramische antikleeflaag gaf. Ook deze keer blijven ze hun pioniersrol behouden door de aanhoudende innovaties in hun technologieën. Hun nieuwste paradepaardje is de Infinity Professional coating. Waarom deze zo spectaculair is, lees je hier!

lees meer
Nieuwsbericht October 2015

Bij het bakken van je Halloweencakejes heb je uiteraard een goede keukenrobot nodig. KitchenAid biedt met deze black beauty de gepaste kandidaat. Het zwart oogt onmiddellijk heel chic en past perfect bij het zwart-oranje thema van Halloween. Deze robot laat je toe om te mengen, kneden en op te kloppen dankzij de verschillende opzetstukjes die

lees meer